Home Algemene Leveringsvoorwaarden Winkel in dordrecht Contact links
Nederlands 
 
 
Producten
HAAVEN
Glycine
Extra

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Welkom  
   

 

Welkom op onze tijdelijke site.
wij zijn hard bezig met een nieuwe site en webshop

wij verkopen horloges van deze merken en meer

GLYCINE    MAX    JUNGHANS    ARISTO 
LUMINOX    CANDINO    HAAVEN    DAVOSA 
CITIZEN    STORM LONDEN   
ZENO    TAMARIS 
DANIEL WELLINGTON

ook kopen wij horloges in van de merken zoals Breitling Omega en IWC
en hebben  een grote collectie vintage en occasion horloges


Watch This is een eigentijdse, moderne winkel gespecialiseerd in horloges. Wij onderscheiden ons van andere juweliers/ horloges door een unieke collectie van bijzondere, exclusieve horloges en sierraden voor een betaalbare prijs met een goede kwaliteit. Wilt u een mooi en bijzonder horloge dat anders is dan andere, dan bent u bij Watch This aan het goede adres.
Een persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel. Immers, een horloge of sierraad draagt u lange tijd met u mee. Watch This kijkt samen met u naar de eisen die aan het horloge worden gesteld voor dagelijks of bijzonder gebruik. We kijken welk horloge het best bij u past, bijvoorbeeld een kwarts- of een mechanisch horloge en adviseren u over de prijs/kwaliteit verhouding. Indien u het horloge wat u zoekt niet in de huidige collectie kan vinden, kijken wij graag voor u of wij een gepast horloge voor u kunnen bestellen.


De collectie horloges zijn van uiteenlopende merken tegen een aantrekkelijke prijs. Van klassiek tot modern en van stijlvol tot sportief,Watch This heeft voor ieder wat wils. Voor klanten met specifieke wensen (zoals op gebied van duiken, zeilen, surfen, bergbeklimmen, marathonlopen e.d.) hebben wij een passend horloge en uiteraard een gedegen advies. We hebben een grote collectie mechanische horloges vanaf ca 99 tot exclusieve Zwitserse uurwerken. Mechanische horloges hebben geen batterijen nodig en worden gekenmerkt door een lange levensduur (zij bevatten immers geen electronica). Watch This heeft ook een jonge, modische collectie van dameshorloges. De dameshorloges zijn in de stijl van Watch This eigentijds en bijzonder. U vindt hierin zowel klassieke, moderne als stoere horloges.  Alle horloges van Watch This zijn van hoge kwaliteit en hebben in de meeste gevallen een garantie van twee jaar. Naast nieuwe horloges, hebben wij ook vintage en occasions voor de liefhebber. Het inruilen van oude horloges is, mits interessant voor ons, ook mogelijk.
Reparaties

Het is mogelijk om bij Watch This uw horloge te laten repareren. Wij geven u een goed advies over de reparatie (kosten versus baten) en gratis een duidelijke prijsopgave. Ook restauratie van oude horloges en bijvoorbeeld wijzerplaten is mogelijk. Watch This heeft een eigen werkplaats voor reparaties. Indien specialistische reparatie nodig is (zoals het vergulden van kasten of het vervangen van horlogeglazen), worden experts van buitenaf door ons ingeschakeld. U hoeft dan dus niet zelf op zoek naar de juiste reparateur. Wij hebben een grote voorraad van oude onderdelen en proberen uw horloge zo veel mogelijk te repareren met originele en/of oude onderdelen.en een grote voorraad van oude onderdelen en proberen uw horloge zo veel mogelijk te repareren met originele en/of oude onderdelen.

Voor het uitgebreid bekijken van onze collectie nodigen wij u van harte uit in onze winkel aan de Voorstraat 425 in Dordrecht.


Vriendelijke groet,

Bernd Wurslin
Onze winkeltijden zijn:
maandag en dinsdag gesloten

wo. t/m Vr. van 10:00-17:30
Do. koopavond van 19:30 tot 21:00
Za. 10:00-17:00
Zo. op afspraak  Aanbiedingen